Elyne Nasike

Frontember és zeneszerző

Elyne Nasike Kenyából érkezett hozzánk. Édesanyja hatására mindig nagy volt a zene iránti szeretete, aki egy Gospel kórus vezetője és szólistája egy kenyai református templomnak. Találkozása Vági Zsigmonddal, csak még jobban  megerősítette benne a vágyat a zene iránt. Egyből a tanítványa lett gitárból, és ütős hangszerekből. Jelen pillanatban is együtt zenélnek duó felállásban bárokban, éttermekben, miközben a Sunset LUX albumán dolgoznak. Elyne aktívan tanulja a magyar nyelvet, mely a hatodik a sorban. Elmondása alapján még sosem találkozott ennyire nehéz nyelvvel. A későbbi tervekben magyarul énekli a Sunset LUX dalait.  

Vági Zsigmond

Zeneszerző, dalszövegíró, stúdiós és fotós

Zsigmond a zenekar vezetője, és az egyik dalszerzője. 8 éves kora óta tanul zenét, ami a mai napig tart. Az első pár évben furulyával és zongorával kezdte, majd az első vizsgáját basszusgitárral tette le. Jóval később tért át a klasszikus gitárra Rakovits István hatására, és az énekre, amit már egy magasabb szinten űz, és tanított is évekig. Később megszállottja lett a Cajon doboknak, amit szinte minden dalában hallhatunk. Korai éveiben több amatőr bandában játszott, amik a szokásos viszályok végett felbomlottak. Nagyobb zenekarok a Lux73, Farkasok, Lohonyai Zoltán és az ExLux volt. Stúdiós tapasztalatait Budapesten a Rolling stúdióban szerezte Sáfár Zsolttól. Elyne a legnagyobb kritikusa és egyben segítsége a stúdió munkákban. Mindig is rajongott a fényképészetért, festészetért és a költészetért. 

Zubor Zoltán

Dobos, menedzser

Zoltán az együttes dobosa, menedzsere. Dobolni kisiskolás korában kezdett a Budapesten az Árpád Utcai Általános iskolában. A kezdetekben Lukács Béla tanár úr foglalkozott Zoltánnal, majd későbbiekben a kerületi zeneiskola növendékeként Mérei Péter tanítványa lett. Játszott a kerületi fúvós zenekarban, valamint az iskola zenekarában. Fiatalként több együttesnél is megfordult, de az élet más pályát szánt neki. A zene mindig az élete része maradt, csak idő kérdése volt mikor kezd újra dobolni.

Nemesszeghy Edvin

Dalszövegíró, zeneszerző

Képzőművészeti pályafutása 1978 körül a középiskolában Lenin képek rajzolásával kezdődött. Később elvégezte a matematika-rajz szakot Szegeden. Kiváló rajztanárai Lelkes István és Lázár Pál voltak. Több egyéni és csoportos kiállításon vett részt, festményei megtalálhatóak Magyarországon kívül Japánban, Svédországban, az USA-ban és Kanadában is. Mostanában a mediterrán tájak és arcképek festésével és fotózásával foglalkozik. Mindig érdekelte az irodalom. Tizenéves kora óta ír verseket, dalszövegeket. A középiskolában harmadik lett a Diákköltők Diákírók Országos versenyén, később néhány írása megjelent nyomtatásban is. Csepei Tibor zeneiskolájában tanult, majd játszott a Városmajori templomban ifjúsági miséken, vendéglátós és klasszikus jazz együttesekben. Meghatározó volt számára Szegeden a Kosbor Country Band együttes melynek egyik koncertje után Benkó Sándor mindegyikükkel kezet fogott és azt mondta szép volt, csak így tovább fiúk. Később a Ghost nevű kevéssé ismert, de annál kiválóbb hard rock együttesben játszott. Egy hosszabb kihagyást követően megalakult a Dreamover, melyben klasszikus rock dalokat dolgoztt fel Szalai Norbival. Norbival kiváló latin gitáros dalokkal is fellépett néhányszor. Játszott a két véglet között pulzáló Farkasok Nemzeti Rock Zenekarban. Írt egy rockoperát drogos témakörben.

Weiland Róbert

Zeneszerző

Zene iránti érdeklődése és kötödése 16 éves korában kezdődött. Kezében az első dobgitárral, a Guns n' Roses zenéjét hallgatva akkordozgatott. Az pozitív eredményeket látva felvette a kapcsolatot első gitártanárával Bozsoki Tamás jazzművésszel. Két év tanulmány után, a zenét a saját ízlésvilágára formálva elkezdett dalokat írni. Gitárjátékára a mai napig hatással van a 80-as évek rock zenéje. Vági Zsigmond barátjával jóval később hozta össze a véletlen. Belekezdtek a közös munkába a két teljesen eltérő stílusban, ami már több mint egy évtizede tart. 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el